Emphaser ESP-DM1 er en perfekt kombinasjon av vibrasjonsdemping og akustisk demping.

ESP-DM1 er en isolasjonsmatte som reduserer støy forårsaket av motor, hjul og vibrasjoner som forplanter seg i karosseriplater, og gir dermed grunnlag for  å kunne nyte musikk og kvalitetslyd på et mye lavere volum.

ESP-DM1 er bygget opp av aluminiumsbutyl som effektivt demper vibrasjoner, og et lag med skum som demper akustisk lyd/støy.

Denne kombinasjonen reduserer uønskede resonanser og lyd på flater den er montert, f.eks. en dørside hvor den effektivt vil dempe resonans og lydrefleksjoner, og man vil oppnå en stor forbedring i lydkvalitet.

ESP-DM1 har svært gode dempeegenskaper, lav vekt, høy stivhet, tåler store temperatursvingninger, og er lett å tilpasse, enten med saks eller kniv.

  • Materialtykkelse 4,5mm
  • Størrelse 200 x 46cm

Monteringstips:

Tilpass, og legg på fra en kant. Trykk den godt ned mot underlaget. Bruk gjerne en smal rulle, f.eks. skjøterull, tapetrull, sømrull, for å få ut all luft og få godt feste til underlaget. På vanskelige steder som f.eks. hjulhus og hjulbrønn, er det en fordel å tilpasse flere mindre biter som legges tett inntil hverandre for å dekke området.