BEMA har satset på leverandører som utfyller hverandre, noe som gjør at vi har et av landets største utvalg av starter og dynamo til person- og lastebiler, traktorer, båter og maskiner.

Vi har som mål å kunne levere starter og dynamo til "alt", noe vi tør påstå at vi klarer ganske bra!
 

Du finner enkelt frem til riktig komponent på Norsk Bildelkatalog eller i vårt Delesøk. Finner du ikke det du trenger her, eller har spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med en av våre dyktige spesialister!

 

MAHLE (ISKRA / LETRIKA) - Starter og dynamo

MAHLE er en anerkjent produsent av startere og dynamoer, og deres komponenter leveres original-montert (OE) hos flere bil- og traktorprodusenter.

MAHLE er svært innovative og ligger langt fremme på utviklingssiden. I tillegg til deres store spekter av komponenter til ettermarkedet, utvikler de stadig nye modeller og utførelser til nyere maskiner og motorer.

Startere og dynamo fra MAHLE kjennetegnes ikke bare av høy kvalitet, men også svært gunstige priser. En nyprodusert startmotor eller dynamo fra MAHLE kan i mange tilfeller konkurrere på pris mot renoverte komponenter!

I tillegg til Norsk Bildelkatalog er også MAHLEs online-katalog er nyttig verktøy.

 

NBS - Starter, dynamo og AC-kompressor

BEMA lagerfører et av landets største utvalg av renoverte startere og dynamoer fra vårt eget merke NBS (Norsk Bytte System). Interne kvalitetskontroller og fullstendige testprosedyrer sørger for komponenter av høy og jevn kvalitet, til konkurransedyktige priser.

NBS leverer også AC-kompressorer (klimakompressor) til de fleste biler.

I tillegg til startere og dynamoer, leverer NBS også renoverte tannstenger og servopumper.

Du finner alt fra NBS på Norsk Bildelkatalog.

 

Marine starter og dynamo

BEMA leverer også et bredt spekter av starter og dynamo til båt / båtmotorer. I vår marinekatalog for starter og dynamo (PDF, 4MB) finner du enkelt frem til riktig komponent til din båtmotor. Ta kontakt hvis ikke du finner aktuell båtmotor i listen.

Vi leverer også startmotorer for påhengsmotor og dynastarter! Kontakt oss for å finne riktig del.

 

Se også vår marinekatalog for filter til båtmotorer (PDF, 3MB)!

 

 

Utvalgte universal- og marinedynamoer

Nedenfor finner du noen få utvalgte og kurante marine- og universaldynamoer. Vi understreker at dette kun er eksempler, og at vårt utvalg er mye større enn dette! Kjenner du artikkelnummeret (fra f.eks. marinekatalogene) kan du bestille direkte i handlekurven.