Erstatning for konvensjonelle sigarettennere. Har både hurtigladende USB-A-port og moderne USB-C, pluss en voltmåler for å sjekke batteristatus.

 

Opp til 4 ganger raskere lading
Denne kontakten har 1x USB-C+PD-port (PD hurtiglading maks effekt: 45W) og 1x QC 3.0 USB-A-port (Qualcomm QC 3.0 hurtiglading maks effekt: 18W). 12V USB-kontaktene kan lade to enheter samtidig, noe som betyr at den er egnet for smarttelefoner, nettbrett, håndholdte konsoller, digitale lydspillere, dashbordkameraer, etc.

 

LED voltmåler
Med et integrert digitalt LED-voltmeter, viser det nøyaktig sanntidsspenningsstatusen til kjøretøyets batteri for å forhindre problemer forårsaket av lav spenning. LED-voltmeterets levende display gjør det også raskt og enkelt å finne USB-porter under mørke forhold eller om natten.

 

Smart Sense IC-teknologi
Begge USB-portene har Smart Sense IC-teknologi som identifiserer enheten din og søker å maksimere ladehastigheten automatisk. Den har også andre innebygde sikringer mot overdreven strømbruk, overoppheting og overlading. UKCA/CE-godkjent og RoHS-kompatibel.

 

Enkel å installere
Leveres komplett med et ledningssett som består av 60 cm isolert ledning med 10A sikring og to hunnkoplinger. For å installere, start med å bore et hull som er 3 cm i diameter i ønsket plass, og koble deretter stikkontakten til 12V eller 24V-batteriet. Sett stikkontakten inn i hullet og stram låsemutteren. Tomgangsstrøm er kun 9mA.

 

Støv- og vanntett
Det avtagbare, men robuste nylon-ladeportdekselet er vanntett. Portdekselet er semi-transparent, noe som betyr at du fortsatt kan sjekke LED-voltmeterets avlesning mens lokket beskytter de ubrukte USB-portene.

 

Kompatibel med alle 12/24V kjøretøy
Egnet for enhver bil, varebil, båt, motorsykkel, lastebil, SUV, bobil, etc.