BEMA var tidlig ute med bremsedeler til elbil og utvalget utvides ukentlig. Allerede i 2016 lagerførte vi bremsedeler til Tesla, som den gang eneste utenom Tesla-importøren.
 

Bremseskiver fra OPTIMAL

Bremseskiver fra OPTIMAL er kjent for optimal sikkerhet! OPTIMAL tilbyr lakkerte bremseskiver i følgende versjoner:

Lakkerte (Coated) bremseskiver fra OPTIMAL bruker et høytemperaturbestandig belegg som gir pålitelig korrosjonsbeskyttelse. Lakkerte bremseskiver gir raskere montering og trenger ikke å avfettes før installasjon. Lakkerte bremseskiver passer dessuten perfekt til aluminiumsfelger.

Høy-karbon (High Carbon) bremseskiver har høyere karboninnhold og temperaturbestandighet, noe som gjør skivene mer motstandsdyktige mot deformasjon og fører til mindre "brake rubbing". Lakkerte High Carbon bremseskiver gir vibrasjonsfri og sikker bremsing. OPTIMAL tilbyr nå flere hundre høy-karbon bremseskiver!

 

ABS-sensorer fra OPTIMAL

Med høyteknologisk utvikling som induktive sensorer og hallsensorer, tilbyr OPTIMAL et bredt spekter av ABS-sensorer. Forsterket polyamid og termoplastisk polyester sørger for at OPTIMALs ABS-sensorer fungerer pålitelig innenfor alle temperaturområder og garanterer at delene er hundre prosent sikre i alle kritiske situasjoner. Vi våger å påstå at vi lagerfører Norges største utvalg ABS-sensorer!

 

Bremseklosser og bremsesko fra ETF

ETF i Italia har produsert bremsebelegg siden 1978, og har vært vår leverandør av bremseklosser og bremsesko i en årrekke. ETF har opparbeidet seg et solid navn i bransjen og har en bredde som matcher de største produsentene.
Bremseklossene fra ETF leveres som O.E. til bilprodusenter. De er ECE R 90-sertifisert, som betyr at bremseklossene overholder kvalitetsstandardene brukt i den opprinnelige installasjonen.

 

Bremsecalipere fra CAC

Med bremsecalipere fra Carl Christensen (CAC) i Danmark er vårt sortiment av bremsedeler komplett. Bremsecalipere fra CAC kjennetegnes med høy kvalitet og lang levetid. De aller fleste av våre calipere leveres inkl. glider/ramme. Det gjør jobben enklere for mekaniker og tryggere for eier. BEMA er blant få i Norge som kan levere komplett caliper.

 

Nyttige lenker

Norsk Bildelkatalog Delesøk bildeler