Katalogen er gratis å bruke for alle våre registrerte kunder. Varer du bestiller her legger seg i handlekurven akkurat slik du er vant til i nettbutikken vår fra før.

 

Er du ikke kunde allerede? Registrer deg her for tilgang til vår nettbutikk!

 

Litt praktisk info og tips

Klikk på Vis mer (over kjøpsknappen på hver del) for å se flere detaljer om delen, OE-nummer, dokumenter og flere bilder.

Her finner du også anbefalt utsalgspris, din rabatt og lagerbeholdning for begge BEMA-avdelingene. Eventuell pant, avgift ol. vises også her.

Du kan klikke på eks. MVA ved Din pris for å se priser inkludert MVA – så slipper du å dra frem kalkulatoren for å gi pris til din kunde!

 

På noen varer, for eksempel olje, har vi gruppert forskjellige forpakninger i stykklister som du får frem ved å klikke på Vis mer ved hver vare.

 

Klikker du på et delebilde får du frem en stor utgave av det. Vi har gjort det slik at bildeboksen dekker mesteparten av siden for å skjule din rabatterte pris om du "snur skjermen" for å vise din kunde.

 

På varer vi ikke har i vårt varearkiv får du frem en Forespør-knapp i stedet for den vanlige kjøpsknappen. Klikk på denne og fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg med pris og informasjon om leveringstider.

 

NB! Merk at det kan finnes flere alternativer til bilen. Kontroller alltid mot den originale for å være sikker på at du får riktig del! Er du i tvil, ikke nøl med å kontakte oss, så hjelper vi deg.

 

Tilbakemeldinger

Vi håper at delesøket fungerer fint for alle våre kunder, enten det er til eget bruk eller for bruk i butikk, verksted, eller noe helt annet. Men det er alltid mulig å bli bedre!
Vi setter derfor pris på alle tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros!