Gode ​​grunner til å velge MANN-FILTER
  • Førsteklasses kvalitet med førsteklasses filtreringsløsninger
  • Filtermerket med 70 års OE-kompetanse og suksess
  • Bilindustriens nyeste produksjons- og teststandarder
  • Dra nytte av ekte OE-kvalitet
Kupéfilter / pollenfilter

Kupéfilter (kabinluftfilter), eller pollenfiltre som de også er kjent, renser luften i kjøretøyet. De reduserer støv, allergener eller røyk som sirkulerer med klimaanlegget og sikrer sunnere, renere luft, mil etter mil.

 

Luftfilter

Effektivitet og hastighet kommer fra perfekt balanse. Hver del av motoren er designet for å gi kraft og bevegelse. For at dette skal fungere ordentlig, må hver del arbeide optimalt. MANN-FILTER produserer motorluftfiltre som gjør at alle viktige forbrennings- og tenningselementer i motoren kan yte sitt beste!

 

Oljefilter

Oljefilteret er viktig for at motoren skal fungere jevnt og med topp ytelse. MANN-FILTER vet hva som må til for å få mest mulig ut av hver motor, og det starter med optimal filtrering.

 

Drivstoffilter

MANN-FILTER drivstoffilter gir injeksjonssystemet akkurat det som trengs for jevn og kraftig drift. Et drivstoffilter av høy kvalitet er et viktig komponent som sørger for topp ytelse og beskyttelse mot slipende partikler.

 

Spesielle applikasjoner

MANN-FILTER tilbyr ikke bare standardfiltre for kjøretøy og vanlige applikasjoner. Industri, landbruk og handel krever ofte spesialfilter som tåler harde påkjenninger. Vårt omfattende sortiment inkluderer filterprodukter designet spesielt for å beskytte systemene dine mot slitasje og skader forårsaket av skadelige partikler og avleiringer.
I tillegg til filtertypene som er nevnt på denne siden har vi bla. hydraulikkfilter og tørkefilter.

 

Filter til båtmotorer / marine

Vi har laget en egen spesialkatalog for båtmotorer. I filterkatalogen finner du oljefilter og drivstoffilter til de fleste båtmotorer, i tillegg til vannutskillere, veivhusfilter, bypassfilter, luftfilter og forfilter hvor dette er aktuelt.
Marinefilterkatalogen finner du under Kataloger (også tilgjengelig i papirformat).

 

Nyttige lenker

 Produsentens katalog PDF kataloger og brosjyrer