Logg inn »
Login
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?
Content1 | col2

Våre leverandører

Bema leverer et bredt spekter av varekategorier. Innen alle kategoriene har vi svært attraktive agenturer, og de fleste av våre samarbeidspartnere er ledende i sine markeder. Noen av våre merker er markedsledere også i Norge, mens andre er i ferd med å få skikkelig feste - takket være kvalitet, ytelse og pris.

I oversikten under finner du presentasjoner av våre leverandører. Er det noe du ikke finner, eller du har andre spørsmål, er det bare å ta kontakt!

GDW (Danmark)

Tilhengerfester holder en meget høy standard. Leveres som fast eller avtakbart. Festene er kjent for sin enkle montering og det er lagt vekt på minimalt behov for utskjæring i støtfanger. Det elektriske monteringssettet er tilpasset hver enkelt bilmodell og gjør monteringstiden betydelig kortere.

Laser (UK)

Spesialist på mekanikerverktøy. De har et stort program med merketilpasset verktøy samt spesialutstyr som behøves ved skifte av registerreim. Raske leveringer fra Uk slik at utvalget raskt tilpasses våre kunders behov.

National Clutch (UK)

Clutch produsent i mer enn 30 år. Modellutvalget er meget bra og tilbyr også en ny serie der svinghjul er en integrert del av clutchen. For de mer sjeldne kjøretøyene tilbys spesial- produksjon av renoverte clutcher. National er selvsagt ISO godkjent og produserer i henhold til EU krav om O.E kvalitet.

NBS (Norsk Bytte System)

Vårt eget merkenavn på byttekomponenter. Bredt spekter, lave priser og rask levering er stikkord som prioriteres høyt.

Sony (Japan)

Sony, som ble grunnlagt i Tokyo i 1946 er en av verdens største produsenter av forbrukerelektronikk. At Sony også har et av verdens sterkeste merkenavn sikrer deg topp kvalitet til en konkurransedyktig pris. Vi lagerfører et komplett bil- og marinestereoprogram som blant annet inneholder CD spillere, høyttalere og effektforsterkere. Vi er stolte av å være distributør av Sony til bilbransjen.

Walker Exhaust Systems

Walker er verdens største produsent av eksosanlegg for biler. De leverer både original- og alternative deler. De har holdt på i over et århundre, og har tilført bransjen mange innovative løsninger.