Båtsesongen nærmer seg med stormskritt, og for mange er den allerede i gang.

På grunn av koronaviruset og reiserestriksjoner ventes det også i år at mange nordmenn planlegger å feriere i eget land, mange av dem i båt.

 

Flere båtforhandlere hadde rekordår i fjor, og ser allerede nå antydning til nye rekorder i 2021. Interessen for bruktbåt var skyhøy i fjor. Bare i løpet av påskeuka 2020 hadde Finn.no over 1,2 millioner besøk på sine båtsider, en vekst på over 14% sammenlignet 2019! Mye tyder på at interessen for båt vil holde seg også i år.

 

Uansett hva slags båt man planlegger å tilbringe sommeren i, er det viktig å prioritere nødvendig vedlikehold for å unngå kjedelige overraskelser midt i ferien. Sjekk blant annet oljefilter og drivstoffilter, og at starter og dynamo på båtmotoren fungerer som de skal.

BEMA forventer i år stor interesse for startere, dynamo og filter til båtmotorer, og vi har oppdatert våre marinekataloger i år også. Dette håper vi gjør det lettere for våre kunder å finne riktig del til riktig motor, men ta gjerne kontakt med oss om du er i tvil!

Vi ønsker alle våre kunder en trygg og solrik båtsesong!


Her kan du laste ned katalogene

Filterkatalog marine 2021 (PDF, 3MB)
Starter/Dynamo marine 2021 (PDF, 4MB)

Tips! Bruk CTRL+F eller "Finn i dokument" for å søke i katalogene.

 

Vi har også et utvalg marineradioer og marinehøyttalere i Båtstereo / Marinestereo

Se også våre Fritidsbatterier!


Alle våre kataloger er også tilgjengelig på papir. De som fikk marinekatalogene i 2020 får tilsendt de nye katalogene i løpet av kort tid.

Innloggede kunder kan finne sin pris og bestille deler fra marinekatalogene i søkefeltet i handlekurven!