Mobil Delvac MX™ ESP 15W-40 er en ekstra høytytende dieselmotorolje som bidrar til å forlenge motorens levetid på de mest krevendebruksområdene på vei og i terreng. Samtidig leverer den fremragende ytelse i moderne, høyeffektsmotorer med lave utslipp, inkludert motorermed eksosresirkulering (EGR), samt etterbehandlingssystemer med dieselpartikkelfilter (DPF) og dieseloksidasjonskatalysator (DOC).

 

MobilDelvac MX ESP 15W-40 er bakoverkompatibel og sørger for fremragende ytelse i eldre, konvensjonelle motorer. Motoroljen innfrir elleroverskrider dermed kravene som stilles i servicekategoriene API CK-4, CJ-4, CI-4 PLUS og CH-4, samt kravene til de største OEM-produsentene.

 

 

Mobil Delvac MX ESP 15W-40 er resultatet av et omfattende samarbeid med større OEM-produsenter og anbefales av ExxonMobil til bruk på enrekke krevende bruksområder og i driftsmiljøer innenfor lastebiltransport, gruvedrift, anleggsvirksomhet, steinbruddsdrift og landbruk.

 

Dette produktet gir enestående beskyttelse i de mest krevende dieselmotorene, inkludert motorer fra Caterpillar, Cummins, Detroit, Deutz, Mack, Mercedes Benz, Renault, MAN, Navistar, Volvo og andre.

 

 

Mobil Delvac MX ESP 15W-40 møter eller overgår kravene i API SN/SM/SLspesifikasjonenefor bensinmotorer og blandede vognparker.