Mobil Delvac MX ESP 10W-30 er en ekstra høytytende dieselmotorolje som bidrar til å forlenge motorens levetid på de mest krevende bruksområdene på vei og i terreng.

Samtidig leverer den fremragende ytelse i moderne høyeffektsmotorer med lave utslipp, inkludert motorer med eksosresirkulering (EGR) og etterbehandlingssystemer med dieselpartikkelfilter (DPF) og dieseloksidasjonskatalysator (DOC).

 

Mobil Delvac MX ESP 10W-30 er fullt bakoverkompatibel og sørger også for fremragende ytelse i eldre, konvensjonelle motorer. Motoroljen innfrir eller overskrider dermed kravene som stilles i servicekategoriene API CK-4, CJ-4, CI-4 PLUS og CH-4, samt kravene til de største OEM-produsentene.


Mobil Delvac MX ESP 10W-30 er resultatet av et omfattende samarbeid med større OEM-produsenter og anbefales av ExxonMobil til bruk på en rekke krevende bruksområder og i driftsmiljøer innenfor lastebiltransport, gruvedrift, anleggsvirksomhet, steinbruddsdrift og landbruk. Dette produktet gir enestående beskyttelse for de mest krevende dieselmotorene, inkludert Volvo-motorer som krever spesialoljer i henhold til VDS-4.5-spesifikasjonen.

 

Mobil Delvac MX ESP 10W-30 møter eller overgår kravene i API SN-spesifikasjonene for bensinmotorer og blandede vognparker.