Mobil Rarus SHC™ 1020-serien er oljer med overlegen ytelse. De er primært beregnet til smøring av rotasjons- og vinge/lamellbaserte luftkompressorer som arbeider under krevende driftsforhold. De er særlig godt egnet til krevende drift der mineraloljebaserte produkter ikke holder mål, som ved forhold med høye sluttkompresjonstemperaturer og når det ønskes lange oljeskiftintervaller.

 

Oljene er laget med voksfrie, syntetiske hydrokarboner spesielt utvalgt til formålet og et høyteknologisk tilsetningssystem som sikrer en eksepsjonell oksidasjonsbeskyttelse og motstand mot termisk nedbryting som er langt overlegen mineraloljebaserte luftkompressoroljer.

 

 

De gir enestående beskyttelse og pålitelighet for kompressorer som arbeider under forhold hvor andre luftkompressoroljer ikke strekker til.

 

 

Mobil Rarus SHC 1020-serien gir en utmerket slitasjebeskyttelse, enestående motstand mot oksidasjon og termisk nedbryting som er svært overlegen mineraloljer. Den spesielle sammensetningen er med på å redusere vedlikeholdskostnadene ved å minimere problemer med utstyret, avsetninger og olje som følger med luften. Den høye viskositetsindeksen sikrer effektiv smøring ved høye temperaturer.