Startvillig motor, mindre motorslitasje, redusert drivstofforbruk og en mer miljøvennlig start på dagen.

En forvarmet motor starter lettere, utsettes for mindre slitasje, gir redusert drivstofforbruk og opp til 30% redusert utslipp av skadelige avgasser de første kilometerne.

Elektrisk motorvarmer er den mest miljøvennlige måten å forvarme motoren på. Starter du kjøringen med forvarmet motor, vil både utslipp og forbruk bli redusert de første 4-5 kilometerene.

Undersøkelser viser kraftig reduksjon av skadelige utslipp og drivstoff forbruk.


500-serie
Varmere med spesialflens eller spesiell innfesting har DEFA nummerserie fra 411501 til 411599 og 412501-412599. Enkelte motortyper har luker i forskjellige utforminger som fører inn i motorblokkens kjølevannskappe i stedet for frostlokk. Til denne varmeren produserer DEFA en flens som er identisk med den originale luken. Varmeren festes ved hjelp av skruer. Tetning skjer med pakning eller O-ring. I tillegg finnes det varmere i denne serien som består av en flat- eller koppflens hvor innfesting skjer ved hjelp av en brakett.


NB! Les og følg medfølgende monteringsanvisning for ditt kjøretøy nøye. Motorvarmeren skal KUN monteres på kjøretøy beskrevet i monteringsanvisningen.