Pakken inneholder 3 x 500 ml flasker med:
 

POLAR BLAST
Høytskummende sjampo som etterlater et tykt skumteppe som henger på overflaten uten å renne. Reduserer faren for vaskespor i lak­ken. Velegnet som forvask for å løsne skitt og urenheter. Ideell til bruk i høytrykksvasker og/eller skumpistol. Gir et resultat som gjør den morsom å bruke! Steg 1 i Polar-serien sine produkter.

POLAR WASH
Polar Wash er trinn 2 i Polar-serien. Bruk høytrykkvaskeren og dekk bilen i saftig såpeskum. Bearbeid skummet med svamp eller vaskevott, og kjenn hvor enkelt du glir på overflaten. Sjampoen rengjør grundig men skånsomt, og fjerner ikke polish og voks. Skyll av og se vannet renne av den blanke overflaten. Hvis det er nødvendig med beskyttende etterbehandling, la bilen være våt, og fortsett til Polar Seal.

POLAR SEAL
Polar Seal avrunder Polar-serien perfekt. Påføres bilens karosseri, hjul og glass (unngå direkte påføring på frontruten), skyll deretter av med en siste runde med høytrykkvaskeren. Det vannavstøtende resultatet blir umiddelbart tydelig gjennom den dype glansen som dette beskyttende produktet gir. Vannet renner av bilen svært hurtig, og tørking blir en svært enkel jobb. Holdbarheten på behandlin­gen er langvarig, det vil være tilstrekkelig med ca 4 påføringer i løpet av året.

Spesifikasjoner
Varenr.: 9796
GTINnr: 5016366007473
NOBBnr: 56209580
Antall krt.: 6
Ant. pall: 216
Bruttovekt: 1.7301 kg
Dimensjoner: 9.8 × 12.5 × 24.5 cm