Logg inn »
Login
Brukernavn:
Passord:
Glemt passord?
Content1 | col2

Våre leverandører

Bema leverer et bredt spekter av varekategorier. Innen alle kategoriene har vi svært attraktive agenturer, og de fleste av våre samarbeidspartnere er ledende i sine markeder. Noen av våre merker er markedsledere også i Norge, mens andre er i ferd med å få skikkelig feste - takket være kvalitet, ytelse og pris.

I oversikten under finner du presentasjoner av våre leverandører. Er det noe du ikke finner, eller du har andre spørsmål, er det bare å ta kontakt!

MANN FILTER (Tyskland)

MANN filter er O.E levert til en mengde motorprodusenter. Navnet er en sterk merkevare i seg selv og vi er stolte av å ha MANN i sortimentet.

Letrika - Mahle (Slovenia)

Leveres som O.E til flere større traktormerker. Markedets beste priser innen nyproduserte komponenter. De ligger langt fremme på utviklingssiden og leverer også komponenter til de nyeste modellene.

Letrika er nå innlemmet i det store konsernet MAHLE, og vil etter hvert bli markedsført under dette navnet.

Optimal (Tyskland)

OPTIMAL er en av de store leverandører av slitedeler til bilbransjen og delene selges nå i ca 70 land. Det nye full-automatiske lageret nær München gjør det mulig med en utrolig stor vareflyt og rask levering.
Leveringsprogrammet består av forstillingsdeler, støtdempere, bremseskiver og hjullager.

 

Carlube (UK)

En av markedslederne på motorolje i Storbritannia. Leveres O.E. til TVR og Morgan sportsbiler. TripleR serien er utviklet i samarbeid med Lotus Motorsport Team. Erfaringene innen racing tilbakeføres til produksjonen av oljer til moderne motorer. Vi fører et komplett program smøreoljer, hydraulikk, gir og diverse smørefett. Alle kannestørrelser og fat. Carlube sponser mange Premier League kamper, se etter logo!

ETF (Italia)

ETF har vært vår leverandør av bremseklosser/sko i en årrekke. Våre erfaringer er meget gode og kvaliteten er meget jevn.
Siden ETF også leveres som O.E. til bilprodusenter, er alle bremseklosser ECE R 90 godkjent.

Euroglobe (Sverige)

Et av de største utvalgene av batterier på markedet. Leverer alt innen start, fritids og forbruksbatterier. Semi-Traction (ST), SMF (lukket) og AGM batterier i stort utvalg. EUROGLOBE ble kåret som testvinner i bladet Motor 11/05 og dette bekrefter vår påstand at dette er virkelige kvalitetsbatterier. Batterikatalogen er en av de mest oppdaterte på markedet og er tilpasset norske forhold.

GDW (Danmark)

Tilhengerfester holder en meget høy standard. Leveres som fast eller avtakbart. Festene er kjent for sin enkle montering og det er lagt vekt på minimalt behov for utskjæring i støtfanger. Det elektriske monteringssettet er tilpasset hver enkelt bilmodell og gjør monteringstiden betydelig kortere.

FAI (UK)

Leverandør av viftereimer, balanse og registerreimer. Også komplette registerreim sett med strammehjul lagerføres. Kjempeutvalg med over 1000 delenummer. Alle reimene produseres av Goodyear. FAI vannpumper, termostater/pakninger og glødeplugger gjør utvalget komplett.

Garmin

Garmin har en bred produktportefølje innen navigasjon og kommunikasjon, og er blant markedslederene i bransjen. De leverer produkter til bil, fly, båt, trening og trådløse applikasjoner.

Wilson (Canada)

Amerikas største renoveringsfabrikk og leverer alt til amerikanske biler og maskiner. Dette er komponenter med meget høy kvalitet og modellutvalget er formidabelt. I tillegg også komponenter til marine motorer som ofte er US produsert.

JVC (Japan)

For å gjøre programmet komplett har vi også en serie produkter fra JVC. De har produsert elektronikk i mer enn 75 år og er en av innovatørene i bransjen. En av deres spesialiteter er DAB radioer som har meget gode prestasjoner.

Laser (UK)

Spesialist på mekanikerverktøy. De har et stort program med merketilpasset verktøy samt spesialutstyr som behøves ved skifte av registerreim. Raske leveringer fra Uk slik at utvalget raskt tilpasses våre kunders behov.

Montblanc (Sverige)

Et begrep innen takstativer og utstyr. Perfekt passform og finish. Komplett modellutvalg.

Motip (NL)

En av de ledene produsentene i Europa av bilkjemi.
Leverer blant annet spraylakk i standard RAL farger, lakk/pakningsfjerner, spraylim, og et kjempestort utvalg tekniske sprayprodukter som profesjonelle brukere foretrekker.

National Clutch (UK)

Clutch produsent i mer enn 30 år. Modellutvalget er meget bra og tilbyr også en ny serie der svinghjul er en integrert del av clutchen. For de mer sjeldne kjøretøyene tilbys spesial- produksjon av renoverte clutcher. National er selvsagt ISO godkjent og produserer i henhold til EU krav om O.E kvalitet.

NBS (Norsk Bytte System)

Vårt eget merkenavn på byttekomponenter. Bredt spekter, lave priser og rask levering er stikkord som prioriteres høyt.

Sony (Japan)

Sony, som ble grunnlagt i Tokyo i 1946 er en av verdens største produsenter av forbrukerelektronikk. At Sony også har et av verdens sterkeste merkenavn sikrer deg topp kvalitet til en konkurransedyktig pris. Vi lagerfører et komplett bil- og marinestereoprogram som blant annet inneholder CD spillere, høyttalere og effektforsterkere. Vi er stolte av å være distributør av Sony til bilbransjen.

Tetrosyl (UK)

Carplan bilpleiemidler produseres av Tetrosyl som også produserer Carlube. Regnes som en av de store innen bransjen i England. Her finner du bremsevæske, lakktynner, motorvask, tepperens, universalspray, bilpolish, lakkrens, eksospasta etc.

Topex (PL)

Vanlig håndverktøy til gunstige priser. Produsert hos forskjellige underleverandører, men testes og pakkes hos Topex.
Sortimentet evalueres kontinuerlig.

Walker Exhaust Systems

Walker er verdens største produsent av eksosanlegg for biler. De leverer både original- og alternative deler. De har holdt på i over et århundre, og har tilført bransjen mange innovative løsninger.

Autoleads (UK)

Engelsk produsent av alt monteringsmateriell, kabler og interface.Over 20 års erfaring innen bilunderholdning. Dagens biler krever stadig mer nøyaktig tilpasset monteringsmateriell.